Bano-kylpyhuoneet

Tutustu koko Bano-kylpyhuonevalikoimaan heidän kotisivuillaan.

Bano on Pohjoismaiden suurin esteettömien kylpyhuoneratkaisujen ja niihin liittyvien varusteiden kehittäjä, valmistaja ja toimittaja. Bano-kylpyhuoneratkaisu on kehitetty hoitoalan ammattilaisten, arkkitehtien ja teollisten muotoilijoiden yli 15 vuoden tutkimus- ja kehitystyön tuloksena palvelemaan ikääntyneitä sekä muita, joilla on heikentyneen liikunta- ja toimintakyvyn vuoksi vaikeuksia toimia tavallisessa kylpyhuoneessa. Bano-konsepti on turvallinen ja hygieeninen kokonaisuus ja siksi se soveltuu erinomaisesti niin kodin, sairaalan kuin hoivayksikön kylpyhuoneratkaisuksi.

TOIMINNALLISUUS

Banon tekniset ratkaisut mahdollistavat itsenäisen toimimisen kylpyhuoneessa helpottaen samalla avustajan työtä. Monipuolisten säätömahdollisuuksien vuoksi kylpyhuone on helppo muokata käyttäjän yksilöllisten vaatimusten mukaiseksi.

TURVALLISUUS

Suihku- ja wc-istuimen testattu kuormankestävyys 500 kg sekä suihkutangon, tukikahvojen ja pesualtaiden yli 300 kg tekevät kylpyhuoneesta turvallisen vaativassakin käytössä.

HYGIENIA

Tukikahvojen ja -kaiteiden täysin saumattomat tartuntapinnat sekä kauttaaltaan antibakteeriset pinnoitteet helpottavat puhtaanapitoa ja parantavat kylpyhuoneen hygieniatasoa merkittävästi.

CAD-kuvat, tarkat tuoteselosteet, mittapiirrokset, asennus-, liitäntä-, hoito- ja huolto-ohjeet Banon sivuilla www.bano.fi.

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Kysy lisää tuotteista tai jälleenmyyjistä, pyydä tarjous tai anna palautetta. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse